måndag 23 mars 2009

En glad måndag...

blev det när jag gick in och tittade på Tantskrappas sida för att se hur röstningen gått denna gång. Kan bara säga att jag är rätt stolt just nu och glad för vinsten.=)))

Tyckte själv att det var svårare att rösta denna gången...så många fina och lika värdiga att vinna. Det gör en extra glad när man sen vinner......

Då är det bara att ge sig på nästa paket....ska bli kul....bara jag hittar vilka kort jag ska använda, fast det ger sig nog.


Annars är det en snuvig Annette som vaknar idag och jag bara tänker....låt det stanna vid detta och att jag slipper få feber igen....måste jobba, inte sjuk en gång till.

9 kommentarer:

Karin sa...

Nä du...din layout var/är överlägset snyggast!! Min favorit.
Du har fått det så snyggt med blommorna och alla dekorationer det är så vackert. Hoppas att vi ses på onsdag! Kram Karin

Karin sa...

Glömde ju att säga GRATTIS! och krya på dig!!! : )

Christina / Synål / Stina sa...

Denna är ju så Underbar heltklart en vinnare GRATTIS. Visst blir man glad

Hoppas du kryar på dig

Awirahl sa...

Stort grattis till dig.. gillar verkligen din LO.. hoppas du blir frisk snart..

Kram Anna

Sofi_79 sa...

Grattis!
Klart att det va rätt bidrag som vann denna gången..
Kramiz

Anonym sa...

Grattis till vinsten! Hoppas att du snart är frisk igen!! Krya på dig och ha det så bra kram

Ulla sa...

GRATTIS!!!! Den är så snygg, tycker verkligen du ska göra den till tavla...

Men nu får du inte lägga dej igen, så vi ses på onsdag.

lillasara sa...

Grattis!!! Men jag försår verkligen att din sida blev framröstad - otroligt fin! Och du har ju redan blivit proffs på digiscrapping också, kul! Jag har också tänkt skicka iväg för att göra fotobok med en del av mina sidor (det som blir bra som färdiga album, t.ex. grav-sidorna funkar ju bra när bebisen kommit ut, och om jag bara kommer igång med det där 365-albumet igen är det tänkt att bli bok - eller böcker kanske) men en del vill jag pilla in i mina andra album där det passar så dem har jag tänkt beställa framkallning i 30x30 av.

Jag mådde illa förra gången också, fast då släppte det i v 20 ungefär. Nu har jag dagar när det är lite bättre, men bra är det inte. Skönt för den delen också att jag bara jobbar halvtid nu, blir mycket bättre när jag har tid att vila lite om dagarna.

Kram!

lillasara sa...

Tack så mycket för de fina orden hos mig! Blev så glad!!!

Och ja, jag är verkligen lycklig att jag fått foton från när jag var liten, känns som en liten skatt!

Kram!