fredag 25 september 2009

lo's som inte blivit visade här...

Men idag hade jag en stund över för att lägga ut lo'na här. Blir inte så mycket dator tid för mig just nu. Sitter jag här så blir det mer att jag pluggar engelska. Är man trögare än andra får man plugga detso mera=))

Till januari nästa år ska jag ta tjänstledigt från jobbet och plugga på 75% det ska nog bli spännande och se hur det kommer att gå.

Igår var jag iväg och buggade och det känns allt lite i benen idag och varm och svettig blev man. Men samtidigt väldigt kul. Man får träffa en massa nya folkor som är både trevliga och roliga.

Idag ska jag och Sofi åka till Halmstad och kolla in nya brillor och ja vi får väl kolla synen 0ckså. Kvällen kommer vara en lugn hemma kväll för att sen på lördagen ha en sen kräftskiva. Fast vi får väl allt hålla oss i skinnet för nästa dag ska vi på barndop och kolla in lilla söta Ina få lite vatten på sin lilla kalufs.

6 kommentarer:

Therese F sa...

Jättefina LO:s du gjort, lycka till med engelskan.....kram Therese

Therese F sa...

Jättefina LO:s du gjort, lycka till med engelskan.....kram Therese

Karin sa...

Du är lika bra på layouter med få foto som med många foto, mycket fina!!!! Tur att du får lite tid över till scrappet och bloggen ibland så vi får se allt fint.

Ha en trevlig Helg! Kram Karin

Anonym sa...

Fina lo...lycka till med engeliskan
Ha en trevlig helg
Kram Marlen

Haneleh sa...

Jättefina bilder! Vad ska du plugga för någonting förutom engelska?

Awirahl sa...

Så härliga LOs.. saknade dig igår. Hoppas allt är bra med er.
Kram Anna