fredag 11 september 2009

Buggkurs, här gäller det att hålla tungan rätt..

Så var jag iväg på första buggkvällen för min del. Gubben var iväg förra veckan när jag låg sjuk. Så kul det var, och svettigt. Sen när vi kom hem fick vi fortsätta öva. Är imponerad av gubben han är duktig. Vi träffades ju på en buggkurs och då blev jag inte så imponerad av honom.=)

Annars är allt bra med mig, var och skrappade för första gången denna omgång i onsdags och i början var det allt lite ovant men det gick bra och jag fick gjort två lo's som ska dekoreras också. Jätte kul men många ansikten som saknades, vart har alla blivit av. Hoppas ni kommer tillbaka.
Till helgen ska jag hem till Ulla då vi ska ha foto safari och detta ska ju bli spännande så det gäller väl att ladda batterierna på kameran för fullt.

3 kommentarer:

Karin sa...

Det är inte lätt att bugga. Jag gav upp, 1,83 lång Karin på buggkurs....nä tack...hade huvudvärk efter alla smällar efteråt : )
Vi ses på lördag, ska bli skoj! Jag ska försöka komma ner en onsdag och tjata lite....Kram Karin

Therese F sa...

Bugga är inte min grej, skulle gärna vilja kunna det. Men jag tillhör de få kvinnor som inte kan röra ben och armar samtidigt efter ett mönster. Disco passar bättre.

Hoppas ni får kul på safarin i morgon. Jag dyker säkert upp nån onsdag längre fram. Nu har det varit lite mycket.
Kram Therese

Anna sa...

Roligt med buggkurs. Hörde att ni fortsatte öva när ni kom hem också och det tyder ju på att ni tycker det är kul. Ha en skön helg.
Kram Anna