söndag 2 augusti 2009

Hej på era alla!!!

Jag här är man ju inte ofta men snart blir det väl en ändring på detta. Skrappa gör man inte så mycket. Men det är sommar och då får man väl ta en paus från det hela. Men jag börjar allt längta efter onsdagskvällarna när vi träffas allihop.

Igår fick vi klarat av en 2*40 års fest och där hade vi kul i mängder. Kändes i benen efteråt. Inte vana att dansa så mycket=)) Sen var man allt lite trött idag. Ville inte alls vakna men har man familj så har man och de var lite hungriga.

Annars är man i planeringsdagar inför våran egna 4*40 års fest. Mycket att tänka på men mycket blev gjort när vi hade möte med hon som ska laga till maten. Hon gjorde alla inköpen och det har vi inte alls emot. Så helt plötsligt blev våran egna inköpslista så mycket mindre. Har varit iväg med syster yster och shoppat kläder för kvällen i frågan så nu är även det fixat. Får väl åka iväg med gubben min också så han får något nytt för kvällen också. En del av sina närmaste kommer inte på festen och man blir ju allt lite besviken. Men då vet man ju var man har dom så behöver man inte lägga ner någon energi på dom hellre. Livet går vidare och man har sin egen familj och vänner i mängder och det räcker för mig. Släkten väljer man inte men det gör man med sina vänner och jag har många toppenvänner som jag inte vill vara utan.=)

Vi har en vecka kvar på semestern som vi ska åka iväg några dagar och det ska bli toppen.... barnen vill komma till en stor camping med mycket aktiviteter och med många affärer i närheten. De vill väl shoppa i mängder...

Ha det gott i sommarvärmen.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Låter som ni har haft och har lite kvar av en härlig semester. Längtar redan till festen, ska bli så kul. Lovar att krya på mej till dess.

Christina / Synål / Stina sa...

Låter som att ni har lite att stå i.
Tack för komentaren och jag jag håller med dig om Vänner och släkt.
Ha nu en skön resa och ha tirktigt kul på festen hoppas vi får se många bilder sen.

KRA;M

Carina sa...

Jag får väl grattulera så här i förväg.
Säger bara en sak... släkten är värst :-)

Ha det nu så skönt vännen så ses vi väl nån onsdag snart.