onsdag 5 augusti 2009

Dagen som började bra och sluttade....

Vi är nu i Varberg och campar. Vi hade bestämt oss för att campa i Appelviken men när vi kom dit i måndags var där överfullt så vi körde vidare till Jetterön. Lite mindre camping och inte lika fin. Både gubben och jag plus barnen var lite besvikna. Igår öste regnet ner och vi körde en sväng till Gekås och där fick vi köa in, stackars gubben och killarna i familjen höll på att få dån dimpen.aldirg men de överlevde det hela och barnen fick köpa lite så de klarar skolstarten.

Idag när vi vaknade strålade solen och vi bestämde oss för att köra ner till Appelviken och bada men väl där blev vi lite bränd allihop av bränn maneter.... inte alls kul. Så vi styrde tillbaka till Jetterön och här var inga magneter alls. Så det där med att gräset är grönare än någon annan stans stämmer!!!!

Nu sitter vi här och pustar ut efter sol och bad och man är nog allt lite röd=(

Hoppas allt är bra med er.....

3 kommentarer:

Christina / Synål / Stina sa...

Vad kul att vara på semester. och när nu solen lyser och blir varm.
Njut och ha det så gott.
KRAM

Ulla sa...

Tror säkert ni har det lika mysigt på den mindre campingen. Vi letade efter såna när vi var ute och campade. Nu ska jag strax g ut och rengöra "hytten", så vi har rent och snyggt när vi åker på fredan. Bilen ska pckas i morgon med hela bohaget till Uppsala.

Själv har jag känt mej lite mer yr i eftermiddag. Så på träningsprogrammet i kväll igen. Det ska bort!

Karin sa...

Låter gott med sol och bad! Hälsa till mina svärföräldrar, de bor på Getterön....