onsdag 11 april 2012

Årsalbum Mars 2012

Här har vi då fortsättningen på årsalbumet. Denna månad innehåller lite bilder som tillhör våran jobbiga tid. Men även dessa bilder är så viktiga att dokumentera för barnen.
 Första uppslaget gå mest i ängel tema i dova färger. Även ett kort på Agnes sista sms från farmor fick vara med. Sen kom ju även snön och stökade till det i början av månaden.
 Sen på nästa uppslag har vi då lite festligheter där vi var hemma och åt god mat hos brossan och sen firade vi Saras födelsedag. Sen ville jag ha med ett kort på lilla Sara som snart ska flytta hem. På sista bladet blev det kort på Skrappdagen hos Ulla, Voffeldagen och lite vårkort som symboliserar att vi tagit fram studsmattan och första tvätten ute på sträcket för detta år.
 På detta uppslag hade jag fixat ett uppvik där bilder på svärmors begravning. Och lite bilder från kvällen som vi var tillsammans hela familjen i Östra Karup
 .

3 kommentarer:

Ulla sa...

Önskar att jag var lika duktig att dokumentera. DU är fantastisk, kommer att underlätta många ggr framöver.

Christina / Synål / Stina sa...

Underbart gjort . Vilken dokumentation. Tänk om man var lika bra på detta.
Tack för insperationen.
Kram på dig

ann.ian sa...

Så fint och känslosamt du gjort om lilla farmor. Det behövs för alla att titta, prata och minnas tillbaka på både fina och jobbiga stunder. Stor kram till dej.