fredag 12 februari 2010

Liten uppdatering....

Någon som vill ha lite vovvar?? Nu börjar vi allt bli lite söta så igår var det dags för fotografering utav de små... gick ut i hundgården och samlade ihop vovvarna i en korg och sen satte vi dom ute i snön... söta är de så det förslår. Tre valpar är sålda så det är bara två kill valpar kvar.


För det mesta pluggar man för fullt och man glömmer nästan bort att man kan skrappa ibland. Men det kommer nog att bli bättre efter någon månad när man blivit lite varmare i kläderna...man får tiden att räcka till lite bättre. Tänker på er som ska iväg och skrappa på lördag i Halmstad hoppas ni får en toppen dag med många roliga utmaningar och mycket skratt... själv ska jag vara hemma och varva dagen med bak och plugg fyller ju år nästa vecka och får väl fixa lite till mina gäster som kommer.
I eftermiddag ska jag följa med syster yster och Fian pian till Öreklljunga till skrappbutiken. Ska väl klara av att göra av med några hundralappar=)) Varför jag nu ska handla jag som nästan alldrig skrappar=( men man ska ju inte ge upp.
Fick per telefon reda på att min mamma ligger på sjukhus och jag bara undrar vad jag skulle göra med den informationen. Hon vill ju ändå inte veta av oss...... och kan man inte umgås när man är frisk så varför nu. Kan låta hårt men jag har kommit över det och känner bara besvikelse när jag tänker på mina föräldrar. Måtte jag själv alldrig bli som dom.... hur som hellst undrar man hur informatören tänkte när han ringde för att tala om att hon var sjuk, de nämner ju alldrig annars problemet så varför nu. Alldrig kul att bråka och jag har bråkat en del men när bråket blir inom familjen så blir det alltid så komplicerat.... man blir för sårad och trampad på och för att överleva så går man vidare med en tagg i hjärtat. Kan vara så att man blivit lite hårdare på vägen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hej anette! skit i mossan som tar så mycket negativ energi. du har ett hjäta av guld och är så omtänksam mot alla. men satsa din energi på din härliga familj i stället och PÅ dig själv. JAG TYCKER DET ÄR SÅ STRONGT AV DEJ ATT BÖRJA PLUGGA IGEN. OCH TILL DET BEHÖVER MAN MYCKET ENERGI OCH FAMILJENS STÖD. vi kommer att sakna dej och syrran i morgon. men man kan inte göra allt. kram Ian

Karin sa...

Kul att höra vad du har för dig. Underbart söta valpar! Tänkte komma ner till Laholm en onsdag, saknar er.
Inte lätt när det är strul med de nära. Man undrar om din mamma har ångrat sig och vill ha kontakt igen. Ibland händer det ju när någon blir mycket sjuk att man kan ångra vad man gjort och hur det har varit??? Inte vet jag?? Jag förstår dig, man tillåter sig inte att bli trampad på mer. Det är vi för "gamla" och kloka för :) Ha det gott och en trevlig eftermiddag i scrapparadiset! Kram Karin

Carina sa...

Kan inte annat än hålla med Ian. Även om dina ord låter hårda så förstår jag dig verkligen (av egen erfarenhet).
Men hur söta får små valpar vara? Jag tar hela korgen!!!!

Ulla sa...

Vilka godingar, helt underbara.

Jag förstår dej, det gör alla som känner dej väl. Dom får verkligen skylla sej själva att dom inte vill ha kontakt med er underbara familj. Och kanske dom börjar inse vad dom förlorat???? Vem vet, återstår att se. Om det går att ändra på gamla hundar??

Vi kommer allt att sakna er i morgon, ska försöka klara oss så gott det går. Men vi kanske ses på onsdag...

Kram och ha en underbar helg...

Anonym sa...

Underbart söta valpar!!!
Jobbigt med familjen men du fixar detta anette!!! Håller med dem andra låt dem få känna hur det svider i hjärtat att bli sårad kunde dem gör så mot dig kan du backa när dem vill ha kontakt!!!

Kram Marlen

Elin sa...

Så fin bild Annette! Blev lite paff, hade ingen aning om att mormor var sjuk och jag förstår att det känns konstigt. Men som sagt hennes val och hon kan ju inte behandla er hur som helst. Är inte okej! Saknar dig och kommer och hälsa på när jag kommer hem om en vecka! Killen jag träffar kommer det nog dröja ett tag innan ni får träffa honom. Men jag tror ni kommer gilla honom. Han e hur go som helst! men jag får ju bara själv se honom var femte vecka :(. Sköt om dih och hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag! Tänker på dig! kramar i massor <3