måndag 13 juli 2009

Hello alla!!

Efter en vecka på Öland så är man hemma igen. Har suttit framför datorn och framkallat kort. Nu är det väl bara att hålla tummarna att korten ska komma innan helgen. Men annars har jag nog kort att skrappa ändå...

Veckan på Öland var bra. Vi fick en kanondag vid stranden och där blev det fotat i mängder...

Emy skulle varit hemma hela veckan men både hon och vi saknade varandra för mycket så när hon inget jobb fick dessa dagar så körde vi hem och hämtade våran stora ängel. Annars var det bara våran familj där och vi fick laddat batterierna tillsammans. Kan bara säga det är så skönt att vara där. Eftersom det inte finns någon el vid stugan så blir det så mycket annat man gör tillsammans. Vi har spelat monopol, lekt tjuv och polis och gömme på allvaret. Läst böcker.. vilat och varit i affärer som vi tycker om eller jag och tjejerna tycker om . Bokhandlar i mängder.... gubben höll på att få allergi anfall. Hur som helst köpte jag en bok till honom och nu har han läst halv.... det trodde jag inte om honom. Barnen var helt chockade när han var uppslukad i boken och inte kontaktbar=)

Nu ser jag fram emot lördagen då jag hoppas få träffa så många av er på skrappingen. Ha en bara vecka tills dess för det har jag tänkt och ha.

2 kommentarer:

Karin sa...

Hej hej! Vilken skön semester ni har haft. Vi ska också till Öland så jag kan inte komma på träffen....tråkigt men stugan blev bara ledig just precis denna helg.
Har du nåt bra tips på nån rolig affär???

Christina / Synål / Stina sa...

Vad skönt med en semester då mna umgås.
Hoppas att dina kort kommer och att ni får en toppen lördag jag komemr inte häller då vi åker på semester på onsdag middag och om vädret är på vår sida kommer vi inte hem förän på lördag kväll.
Tyvärr så missar jag därför denna träff med.

KRAM