måndag 13 oktober 2008

Så var man på gång igen!!

Måndag och man är igång och jobbar igen, hostan har jag kvar men den lär nog stanna några veckor som den alltid brukar göra. Men det gick bra och jobba idag och det känns skönt. Ikväll ska vi fira gubben som fyller år. 39 år och nu lika gammal som jag då =). Här ska vi äta tacos paj och en sak till som är bra allt är klart och ska bara värmas till kvällen. Tjejerna fixar tårtan så jag kan sitta här och kolla runder på andras bloggar.

Får se om jag dyker upp på onsdag, ska iväg på kurs i Halmstad hela dagen med jobbet. Har nog somnat innan kvällen. Hoppas de andra väcker mig när det är dags att åka hem=)

3 kommentarer:

Karin sa...

Hej hej! Jag tycker du ska vila dig på dagen på onsdag på kursen så du orkar med scrappen på kvällen!! : )
Jag brukar inte var sån som påpekar men detta var lite roligt.... När jag klickade upp din blogg och fick bara upp texten längst upp ( har inte det snabbaste ADSL ) så läste jag -Hur mycket kan "kockan" vara - och samtidigt läser jag vad du skrivit idag om tacopaj och annat gott och i mitt trötta lilla huvud pågick febril aktivitet ; ) Så jag har kommit fram till att "kockan" är 39 år och ska äta gott ikväll så trevlig kväll på dig och de dina!!!!
Och du, mitt tvättstugegolv syns fortfarande inte... Kram Karin

Ulla sa...

Tack för texten. Jodå det gick ganska bra att jobba idag. Tog en liten tupplur efter lunchen sen var jag igång igen.

Hoppas du orkar och vill vara med och fixa på krympplasten, så har jag extra.

Awirahl sa...

Du har blivit taggad av mig...kolla i min blogg!

Kram Anna