tisdag 29 maj 2012

Lite fler timmar på dygnet.....

skulle jag verkligen behöva nu. Tiden  räcker inte till. Blev ingen skrapp förra veckan och det kändes inte alls kul. Helgen som gick hände hur mycket som hälst och nästan ingen sömn alls. Lördagkväll på en superrolig fest med många glada som vi fick lämna vid två på natten för Wilma började valpa hemma. Sen fick vi vara med henne på natten fram till fem. Hon fick två han hundar och en tik. Sen var det upp tidigt nästa dag för då var det ju Emys stora dag med bal.
Vi har fotat i mängder men här får ni hålla tillgodo med bilder från hallands posten och kompisar.
Här på bilden arm i arm med bb kompisen för över 18 år sen. Visst är livet bra fantastiskt, att de skull hamna i samma klass och bestämma sig för att gå på balen tillsammans sen att vi skulle komma på detta och kolla i gamla papper från bb tiden och hitta att jo det är så. I mina ögon var ju Emy den vackraste på hela balen ;) Stolt mamma och ett minne för livet.

Idag krånglade även bilen så nu står den på en packering i Båstad och svärfar fick ställa upp och hämta och sen fick jag låna bil för ikväll ska jag hämta Emy som varit i Danmark i två dagar för att kolla på skola. Spännande att få hör hur det gått om hon kommer in och om hon vill gå på skolan.

3 kommentarer:

Ulla sa...

SÅÅÅ himla FIN hon var, snyggast av alla. Ja du har en hektiskt tid just nu, har du tid att jobba:))))

Christina / Synål / Stina sa...

Hon är ju så fin din Dotter.
Och valparna var ju med underbart söta. Hoppas du snart får lite vila och kan bara vara.
Och att bilen inte krångalar mer. Finns ju inget tråkigare än när bilen kråånglar.

Många kramar på dig
C

ann.ian sa...

Vilken underbart vacker dotter ni har! Var stolt och glad över denna fantastiskt rara och duktiga tjej. Det kommer en dag då tiden räcker till åt dej också. Kram Ian