torsdag 8 mars 2012

Tomt !!!!

Min svärmor, Mats mamma och barnens farmor fick somna in. Kämpade in i det sista gjorde hon. Även om vi förlikat oss med att så skulle det bli så var det många tårar. Lättnad, tomma och väldigt ledssna. Hur kunde det gå så här. Vi som skulle hinna med lite till. Barnen som hade så mycket till de ville visa.

Nu följer en tid som blir kämpig. Det vet vi men vi är många som stöttar när den andra är svag. En farfar som är ledsen och som blor stöttad av närmsta. En farfar som stöttar sina lessna barnbarn. Det är som ett hav. Vågorna sveper in och man kan bara följa med.

Sov gott Lena. Som Agnes sa "nu finns farmor i våra hjärtan"

7 kommentarer:

ann.ian sa...

Mina varma tankar och kramar till er. När man mister någon är man aldrig beredd, på den oändliga sorg och saknad man känner. Men som Agnes sa så rätt, så finns hon nu i eran hjärtan och därifrån hämtar ni alla kraft. Gråta och skratta av glädje över alla minnen. Och att ni haft en så underbar mamma, svärmor och farmor. Varma, stora kramar från Ian

Christina / Synål / Stina sa...

JA Agnes har ju så rätt.
Det blir ju aldrig detsamma igen men man får ta ett steg fram och ett tillbaka om så behövs. Och man behöver intemå dåligt för att man någonstans tycker det skönt att hon slipper lida mer.
Det är ju så dubbelt.
Men som du skriver ni är många som kan trösta coh som vill bli tröstade. Glöm inte att ni får skratta med även om man är ledsen.

Många styrke kramar till dig och din familj.
KRAM Christina

Anonym sa...

Jag tänker på er
Var rädda om varandra
Kram
Gunnel

Carina sa...

Vilken liten klok tös.

Ulla sa...

Uschh ja det är tungt, och samtigt lättande att hon nu slipper lida. Tillsammans är ni starka, Kram

Elin sa...

<3

Karin sa...

Usch, så tråkigt att höra. Kram Karin