måndag 9 januari 2012

Äventyr i skogen

Igår fick Mats iväg familjen på skogsutflykt. Kan väl säga att hela familjen var lite motsträviga i början. Trötta och inte lika pigga som han.
 Men väl där så vaknade vi till liv och jag och tjejerna började fota för fullt.
 Många härliga foton på naturen blev det.

 Efteråt grillade vi korv över öppen eld inte alls dumt. Kan väl säga att det känns inte som det är januari månad och mitt i vintern.
 Efter korven blev det krabbelurer som inte alls smakade illa till kaffet.

Men som alltid när vi är iväg måste något hända;) Micha våran ena hund kom bort och när vi ätit så var det Mats som gav sig ut för att leta efter henne. Hon är minst av våra taxar och vi var rätt osäkra på att hon skulle hitta till oss. Men Tilda och Albin tyckte det tog för lång tid så de gav sig också av. Slutade med att Micha visst hittade tillbaka och när Emy hittat Mats så fick han ge sig ut och leta efter två bortsprungna barn...men hur som vi kom hem allihop. Agnes tycker förstås att det är bäst att nästa gång får hundarna stanna hemma.

4 kommentarer:

Carina sa...

Ja visst är det härligt i skogen och om det sen händer lite oväntade saker förhöjer ju bara spänningen :-) Skönt att alla kom till rätta igen.

ann.ian sa...

Vilken härlig dag! Tänk vad kul lille vovven hade att vara ute i vildmarken på nya äventyr.Kram

Christina / Synål / Stina sa...

Låter ju som en skön em även om man blir orolig och lite skrattretande när man inte hittar familjen. Men som tur är kom ni till rätta ju.
Skönt när det fixar sig och underbar foto ni tog
Kram

Karin sa...

Ha ha, det låter som om det varit vår familj :) Härligt med familjeutflykter och när de slutar bra :) Det finns mycket att njuta av i närheten.