onsdag 18 maj 2011

Matte trubbel i stora mått....varje dag...

Här kommer en lo som jag skrappat för Tantskrappa.
En lo som jag hade väldigt roligt när jag skapade.... Dottern fick hjälpa mig att fota till lon och det kan jag väl säga att det tyckte hon var väldigt kul. När jag fick materialet från Tantskrappa så fick jag allt lite myror i huvudet.... men så fick jag lite hjälp på traven och kom på att jag kunde skrappa om aktuell händelse i mitt liv. Matte knep som jag håller på med för fullt just nu.
Så många gånger jag velat slänga och elda upp böckerna men om tre fyra veckor så ska jag inte öppna någon mattebok på en lång tid....=)) Så härliga papper och härliga detaljer att skrappa med.
 Här var lite egentillverkade kaffefilter blommer. Passade in till denna lo på många områden för när jag sitter och klurar i mängder så måste det stå en kaffekopp bredvid.
 Klädegalgen var superhäftig som en detalj att använda till dokumentation... den kommer ni få se mer av i framtiden.

2 kommentarer:

ann.ian sa...

Så fräck LO med kul dekorationer, passar så perfekt till det tuffa fotot. Sommarlov vi väntar på................trallallallalla.

Carina sa...

Snygg, som alltid! Och jag tycker att du är så duktig som inte ger upp. Jag har ju hört din frustation över dessa för...de böcker. :-)