lördag 24 oktober 2009

Lördag och jag har skrappat här hemma.....

Hjälp vad har hänt.... blev så sugen på att skrappa idag och det var länge sen jag kände så här.... men kul var det. Nu ska jag bara ta och städa upp efter mig också.

Idag har jag och tjejerna varit ute och handlat och lilla A fick också följa med fast hon har vattenkopporna. Kvällen ska vi iväg och fira två tjejer som fyllt år. Detta ska bli så kul så. Äta gott och dricka gott, inte alls dumt. Sen har man en hel vecka ledigt att se fram emot, tack vare A fick vattenkopporna, ibland har man tur i oturen eller vad man ska säga. Måndag kväll ska jag iväg och skrappa med två tjejer som är nybörjare på området. Har lovat länge att jag skulle visa vad skrapping är för något och att de skulle få prova på. Så nu äntligen har vi fått ihop en tid då vi var lediga allihop.

Ska sen bli spännande och se vad alla åstadkommit när de varit iväg på skrappingträffen i Halmstad. Vet att ni har en toppendag. Hade också velat vara med men eftersom jag inte haft den där lusten för att skrappa så hoppade jag och tänk då infann den sig=))) och det är jag glad över.

Inga kommentarer: