söndag 4 maj 2008

Skrappingträffen igår i Våxtorp

Vi var duktiga allihop som var i Våxtorp i går och skrappade. Både på att skrappa och skratta Här är en bild på en del av vad vi hittade på. Vi tog många roliga bilder men de lägger vi inte ut här. Ulla lyste med sin frånvaro men deltog i ett mobilsamtal. Vilken tur att det finns mobiler både till det ena och det andra.


Sen är resultatet av vad jag själv fick gjort denna dagen. Tre lo blev det och igår var det kul att skrappa. Tror att jag skulle kunnat sitta där fler timmar till men kvällen skulle vi ju fortsätta hemma hos mig med mat och gubben skulle grilla till oss så fick hålla lite på tiden.
Hade valt detta pappret för hur det var på andra sidan men när jag satt där och klurade så var baksidan så mycket bättre. Ibland glömmer jag och kolla hur baksidan är.


Den här lo tycker jag extra mycket om men det beror nog på korten som jag tycker är speciella. Fick lånat spindelnät dies av syran och lo blev så härlig.


Denna lo valde jag pappret när jag bar ut Ullas papper i bilen på lördags morgon. Såg det och tänkte det passar helt toppen till dessa kort så, så fick det bli.
Tack tjejer för en trevlig heldag och vi ses på onsdag.


2 kommentarer:

Karin sa...

Tack själva! Det gjorde ni jättebra=helnöjd.
Karin

Anonym sa...

Det är vi som ska TACKA för en toppen bra dag.

TACK TACK
Kram Christina