onsdag 17 februari 2010

Varför räcker inte mina timmar till=((

Min dag idag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Skulle kommit in och skrappa och träffa alla glad och goa tjejer där. Men det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Gick i skolan längre än jag trodde och sen vart jag och hämtade A på fritids som skulle iväg på volleybollsträning och jag kom inte hem förrän klockan var sex på kvällen och då hade jag inte packat till skrappingen eller lagat middag.

Nu är kl 19.00 och jag har satt mig för att räkna lite inför fredagen då jag ska ha matteprov. Lova att ni håller tummar och tår så att det går vägen=)) Annars får jag väl göra om det. Sen är vi fullt upp med att sälja våra valpar och imorgon ska jag med dom sötnosarna till vetrinären. Alltså en del att fixa med.

Hur som hellst jag vet att ni haft en toppen kväll och jag hoppas vi ses snart om inte annars i bloggens värd.

tisdag 16 februari 2010

Hpp, hipp hurra.....

ja idag är det min födelsedag.... familjen var och grattade mig vid fem tiden så nu är man pigg och vaken för dagen. Presenterna var många och fina en del kände jag igen (kan vara så att jag varit med när de inköptes)

Dagen idag är jag i Laholm på skolan hela dagen och ska försöka få rätt på alla siffrorna hur det nu ska gå till sen ska jag sitta framför datorn och knåpa. För att sen till kvällen ha lite gäster som ska förgylla min dag.

fredag 12 februari 2010

Liten uppdatering....

Någon som vill ha lite vovvar?? Nu börjar vi allt bli lite söta så igår var det dags för fotografering utav de små... gick ut i hundgården och samlade ihop vovvarna i en korg och sen satte vi dom ute i snön... söta är de så det förslår. Tre valpar är sålda så det är bara två kill valpar kvar.


För det mesta pluggar man för fullt och man glömmer nästan bort att man kan skrappa ibland. Men det kommer nog att bli bättre efter någon månad när man blivit lite varmare i kläderna...man får tiden att räcka till lite bättre. Tänker på er som ska iväg och skrappa på lördag i Halmstad hoppas ni får en toppen dag med många roliga utmaningar och mycket skratt... själv ska jag vara hemma och varva dagen med bak och plugg fyller ju år nästa vecka och får väl fixa lite till mina gäster som kommer.
I eftermiddag ska jag följa med syster yster och Fian pian till Öreklljunga till skrappbutiken. Ska väl klara av att göra av med några hundralappar=)) Varför jag nu ska handla jag som nästan alldrig skrappar=( men man ska ju inte ge upp.
Fick per telefon reda på att min mamma ligger på sjukhus och jag bara undrar vad jag skulle göra med den informationen. Hon vill ju ändå inte veta av oss...... och kan man inte umgås när man är frisk så varför nu. Kan låta hårt men jag har kommit över det och känner bara besvikelse när jag tänker på mina föräldrar. Måtte jag själv alldrig bli som dom.... hur som hellst undrar man hur informatören tänkte när han ringde för att tala om att hon var sjuk, de nämner ju alldrig annars problemet så varför nu. Alldrig kul att bråka och jag har bråkat en del men när bråket blir inom familjen så blir det alltid så komplicerat.... man blir för sårad och trampad på och för att överleva så går man vidare med en tagg i hjärtat. Kan vara så att man blivit lite hårdare på vägen.