tisdag 24 november 2009

Ingen skrapping för mig....

tiden räcker inte till och nu när julmånaden närmar sig med allt vad det innebär. Imorgonkväll så är det dags för lucia tåg där två av barnen ska vara med och då passar det sig inte att mamma åker iväg och skrappar.

Just nu är det är det fullt, snart älsta dottern fyller 16 år och alla förberedelser för första advent. Ja lite fler timmar på dygnet hade inte alls skadat.

fredag 20 november 2009

Fredag en efterlängtad sådan

Efter en vecka som denna så kan jag bara säga att jag verkligen längtat efter denna dag.... har suttit och krånglat med datorn och fått rättsida på ett problem som jag haft sen jag köpt denna datorn och man blir rätt stöddig när man har klarat av det. Har inte haft tid och ork innan men idag så fick jag tid över och suttit och klurat och vad lycklig man blir då när det bara fungerar.

Har inga stora planer denna helg. Snart är det december månad med allt vad som hör till detta. Har inte hunnit känna efter var jag är i detta men snart har jag slutat på mitt jobb och då vet jag en som ska njuta för fullt.=))

Hur som helst nu när jag fått rättsida på mitt lilla problem så ska jag nog kunna slänga in fler bilder mm i min blogg i framtiden. Ha en härlig helg.

måndag 9 november 2009

Måndag och full gång med en hel arbetsvecka.

Tvättmaskinen gick ju sönder igår och nu undersöker vi om vi kan få ut lite på försäkringsbolaget. Den är två och halvt år och lite längre ska en tvättmaskin hålla. Så håll tummarna för oss. Så himla tråkiga pengar att lägga... men sen ett måste. Den här tiden på året så kan ju barnen nästan komma hem hur smutsiga som helst och då vill man inte vara utan tvättmaskin.

Efter en lång vecka så ska man iväg med skrapping gänget en hel helg och detta ser jag framemot. Ska bli så kul så. Tankarna går ju allt i vad man ska packa med sig denna helg. Vad vill jag göra för något kul......

söndag 8 november 2009

Tvättmaskinen har gått sönder...

Hur lycklig blir man... nu ikväll kom vi ner och då badade hela tvättstugan i vatten. Tvättmaskinen läcker vatten så vi får väl se om vi vågar oss på att skruva sönder den och se om det är något vi kan göra åt saken. Annars blir det till att köpa en ny och det är väl inte dit jag vill att våra sista sparade pengar skulle gå. Men vi har ju inget annat val för att gå nakna det vill vi inte alls göra=))) Det hade inte varit någon vacker syn....

I torsdags var jag iväg med jobbet och lyssnade till Mia Törnblom och en härligare människa får man allt leta efter. Fick många glada skratt och en del tänka efter på. Mycket hon sa satte sig prick i... tänk med hur många människor vi går och bär runt på. Här får man allt börja rensa ut....

Farsdag här!!

Så var det farsdag här igen och det har vi inte märkt så mycket av för fadern i detta huset tog med grabbarna på jakt så tjejerna i familjen haft en lugn förmiddag...=))

I fredags så fick jag tummarna ur och åkte till Laholms vårdcentral med mig själv och yngsta barnen och vaccinerade oss. Skulle ju varit inne innan eftersom jag tillhör riskgruppen, men ibland blir man bara inte fördig till det och informationen har väl inte riktigt gått in där den skulle.

Nu väntar man med spänning för att se hur det går med Tant skrappas tävling... vem ska vinna... jag har mina aningar, vi får väl se om rätt vinner.

måndag 2 november 2009

Måndag och ny vecka

Så var det dag sigen. Barnen har haft höst lov och det har varit härligt att vara hemma och slippa alla tider som man alltid annars måste passa. Vi har passat på att sova lite extra länge. Men dagen idag så rivstartade jag med att fara in till Laholm med Al för han skulle till tandläkaren. Har precis varit och lämnat honom i skolan. Nu ska jag sätta min näsa i engelskböckerna och plugga lite för att sen åka till Laholm vid 10,30 till skolan.

Igår hamnade jag framför skrappingbordet och fick nästan gjort en Los på Al som stjärngosse. Har inte tyckt det varit kul att skrappa julen men nu när det börjar närma sig nästa jul så är det helt ok.

Gå in på http://tantscrappa.blogspot.com/2009/11/tavling-del-2.html där man kan rösta på olika bidrag och jag fick ju helt klart en favorit som var bättre an de andra så jag vet hur jag ska rösta. Alla som vill får rösta.