fredag 19 september 2008

Fredagkväll!

Gubben är ikväll iväg med E på fotbollsmatch i Halmstad och jag har roat mig med en lo till bom´en. När man väl har kommit igång så är det riktigt kul. Har även fixat två grattiskort som Al ska ha med på kalas han ska i helgen. Nu ska jag fixa till lite pizza till kvällen och har lämnat min skrappinghörna i värsta röran. Imorgon ska hela familjen åka iväg och fiska med M jobb. Vi får se om det blir lite roliga kort därifrån. Städa får det bli en annan dag =)

torsdag 18 september 2008

Konfirmations lo och en från ett gammalt klasskort.

Så har det varit onsdag igen och jag fick gjort en dubbel lo på älsta dotterns konfirmaton. Hade först tänkt mig att göra två dubbel lo´s men efter lite knep och knåp blev det en dubbel lo med många kort som jag själv blev nöjd med. Känner väl att det är mer min stil.


Så till en lo som jag gjort hemma. Hittade ett gammalt klasskort på S. som han inte själv längre ville ha kvar i sitt rum. Visste inte vart jag skulle lägga det men kom då på att det här ska jag skrappa in lite snabbt och lätt. Inte för mycket jobb på det hela.

Som alltid lika kul att vara inne på träffen och träffa er alla =)



söndag 14 september 2008

Äntligen lite rolig uppdatering i min blogg

Här kommer då äntligen lite uppdatering på min blogg. Idag blev jag så klar med A 8 års dag som jag började med i onsdag. Tyckte först att den inte blev så kul men när jag hittade kort på honom med rockring och fick tillfört dom så blev sidan komplett. Denna sommar har han inte gjort annat än rockat ring och han är en stjärna på detta. Ni skulle bara se honom. Sen är han en stärna ut i fingerspetsarna. Nästa lo som jag fick klar är på systerdottern som gick ut nian och hade grundent bal i Våxtorps bygdegård. En häftig brud i svart klänning. Så söt så, kan det bero att hon brås på sin moster =)
Till sist ett grattis kort till C som fyllde 18 år. Det fick bli ett höstkort dagen till ära.





fredag 12 september 2008

Fredag och här förbereds för kräftskiva

Här är det fredag och man förbereder för kräftskiva. Det kommer att bli en hel kväll med trevligt folk så man kommer att få skratta i mängder, känner att det kan man behöva efter en jobbig vecka på många vis. Jobbet är inne i en jobbig period, men jag vet att det snart ska bli bättre.

Tycker jag är inne i en rätt intensiv tid då allt ska hända på samma gång. Att skrappa hinns nästan inte alls med. Känner att man knappt kan ta sig tid till onsdagarna på träffarna men det är ett måste.

Många nya var det på onsdagsträffen, kul =) Sen ska vi hitta på en massa under tiden som vi träffas och det ska ju också bli kul. Fick gjort två lo i onsdags som inte är helt klara men när de är det så ska jag fota dem och lägga in dom här.

Trevlig helg på er alla =)

måndag 8 september 2008

Äntligen

Ser det ut som om jag ska få komma in och skrappa och skratta på onsdag och jag längtar så.
Var på mässan i Göteborg. Shoppade rätt lite, lite stämplar, två pennor och lite band. Inte lika mycket folkor denna gång som i våras. Man kunde komma till och titta, men inget nytt som man ville ha. Det kan väl vara så att man redan har så mycket. =)

måndag 1 september 2008

Jodå jag lever!!

Har haft några veckor som varit rätt intensiva och har knappt hunnit vara ute på nätet. Tyvärr kunde jag inte komma på träffen i onsdags. Var och fixade lite bus till två 40 åringar. Sen lär jag inte komma nu på onsdag heller eftersom vi är inbjudna till högstadiet på information om gymnasiet val mm. Känner att detta behöver både gubben och jag vara med på. Så tyvärr får jag inte träffa alla goa skrappare på en vecka till. =( Men sen nästa ondag då kommer jag och jag längtar redan.

Idag har vi femårs kalas lilltjejan fyller fem år och hon själv känner sig så stor så. Ha en bra vecka med mycket skrapping. =)