onsdag 9 juli 2008

Lite bilder från konfirmationen

Något av dessa två kort får bli konfirmandens tack kort. Vi fick ihop många roliga foton till detta.

Här är kort på dukningen och Emy och jag har gjort placeringskort till alla gästerna. Blev hur fint som hellst och vi hade rätt kul när vi hjälptes åt.



Stranden


Med den nya kameran så var vi på stranden och test fotade och här kommer bästa bilden, fotomodellen var väl inte den gladaste men bilden talar för hur våran lilla tjeja är oftast.

Albin i simskola


Har i tre veckor kört Albin och kompisen till simskolan i Laholm. Ja vi har skiftats om. Men jag blev rätt trött på min gamla kamera när jag skulle fota men ett bra kort blev det.

Mammas 70 års dag!

Min mamma har fyllt 70 år och vi hade fest med henne den 28 Juni och jag har inte haft tid att lägga in några foton från den dagen men nu kommer här en kanon bild på min lilla mamma. Visst var hon söt med blommer i sitt hår. Sen här har jag då skrappat ett grattis kort till mamma och det var ett rätt enkelt kort som jag tyckte passade till henne.
Det andra kortet som jag själv tycker är mycket finare kan jag inte ta äran åt mig själv för det är min dotter Emy som gjorde till sin mormor och skrev några fina meningar om hur mycket hon tycker om sin mormor och att hon var ledsen att hon inte kunde komma på mormors 70 års kalas eftersom hon var iväg på konfirmations läger. Visst är hon duktig.




Utmanad...

Jag har blivit utmanand av Ulla, så här kommer mina svar:

Fem saker som finns på min Att göra-lista idag:
1. Tvätta oxh stryka så tvättstugan är nollad på tvätt tills vi ska resa till Öland nästa vecka.
2. Sitta och göra data jobb, säkerhetskopiera foto, bränna foto skivor till nära och kära.
3. Ta hand om min blogg och uppdatera lite där.
4. Fixa middag till kvällen.
5.Städa upp lite här hemma.

Vad gjorde du för tio år sedan?1998

Ja det var det året som Mats friade till mig. Vi hade tre barn och jag var mamma ledig.

Ställen jag bott på:

Nordanå, Bjuv, Våxtorp, Hishult, By(Ålstorp) - (flyttade jag till själv och sen flyttade Mats in också)och tillbaka till Våxtorp där jag nu bor med min familj.

Fem saker jag skulle göra om jag var biljonär:

1Resa till olika platser här i världen

2Sluta jobba!!!!!!! där jag nu jobbar=)

3Starta något eget,

4Satsa pengarna i barnens framtid

5Köpa ett hus i ett varmare och soligare land där släkt och vänner skulle kunna komma och hälsa på.

Tyvärr utmanar jag inte sex personer -Har inte så många bloggvänner=(

Hej på era allihop!!

Ja här har det inte hänt så mycket den senaste tiden, men jag ska försöka ändra på det idag. Jag har haft fullt upp med Emys konfirmation och det mesta blev lyckat. Sen har jag haft fullt upp och lära känna minnya polare som är en Sony 350. Japp jag har köpt en systemkamera och här fotas för fullt vet inte när jag ska hinna skrappa alla dessa kort. Ska hinna med och ladda upp lite foto under dagen.